Hem » Produkter » TILLBEHÖR » Böcker » Näringslära för kroppsbyggare och andra kraftidrottare
Näringslära för kroppsbyggare och andra kraftidrottare Näringslära för kroppsbyggare och andra kraftidrottare

Näringslära för kroppsbyggare och andra kraftidrottare

1 2 3 4 5
(0/5) Bli först med att betygsätta.
249,00 SEK

Beskrivning

Näringslära för kroppsbyggare och andra kraftidrottare
av: Anki Sundin

Näringslära för kroppsbyggare och andra kraftidrottare är en specifik bok för dig som själv tränar hårt, är tränare eller undervisar i ämnet idrottsnutrition.

Här fokuserar Anki Sundin på näringslära för kroppsbyggare, alla sorters fitness-utövare, lyftare och andra som tränar styrketräning, och går på djupet bland protein, grenade aminosyror, kolhydrater och IMCL.

Här förklarar Anki också varför glykogen är viktigt även för kraftidrottare, varför fett ökar prestationen och vilka tillskott som är värda att satsa på och inte. Du får en genomgång av vitaminer, mineraler och antioxidanter och får en uttömmande förklaring om hur du räknar ut ditt energibehov och analyserar din egen kostdagbok.

Kort sagt ? Näringslära för kroppsbyggare och andra kraftidrottare är oumbärlig för dig som har höga mål med din träning och inser att kost och näringslära är helt avgörande för att nå dit.

Näringslära för kroppsbyggare och andra kraftidrottare är den enda boken på svenska som vänder sig till läsare som söker information på en högre nivå än den grundläggande och som vill ta del av den senaste forskningen inom detta spännande område av idrottsnutritionen.

Sidantal: 156 (med referenser)
Förlag: NGruppen Förlag, 2009
Inbunden, mjukpärm.

Läs mer

Omdöme

Omdöme (0)

Dela

Blogga om

Välj ditt land nedan för att se korrekta priser i vår officiella webshop