Hem » Produkter » TYNGDLYFTNING » Lyftarskor

Lyftarskor

Tyngdlyftarskor är en stabil sko med en hård sula och upphöjd klack. Tyngdlyftarskor kan även kallas för lyftarskor och denna typ av sko används främst vid knäböj, bänkpress, tyngdlyftningens delmoment samt viss crossfit.

Skillnaden att lyfta med ett par lyftarskor och ett par vanliga gymskor är stor! Gymskor har oftast en mjuk stötdämpande sula som är bra vid exempelvis löpning men gör lyftaren instabil när man utövar lyft. Att lyfta med ett par ordentliga lyftarskor ökar stabiliteten i och med den hårda sulan vilket ger ökad säkerhet. Den upphöjda klacken ger möjlighet för lyftaren till förbättrad startvinkel, teknik och ökad rörlighet.

Under den här kategorin hittar du modeller som passar när du utövar tyngdlyftningens delmoment men även styrkelyft, crossfit och gymträning.

Läs mer
Produkter
12 36 72
 • Stödjande skor som ger det där lilla extra vid tyngdlyftning och styrkelyft.
  1349,00 SEK
 • De här tyngdlyftningsskorna skapar en perfekt grund för att ge allt du har. De har en speciell, teknisk, formskuren kilmellansula, ett kardborreband och ett helt hälstöd som ger extra stabilitet åt bakfoten. Tack vare en slitstark ovandel i syntetläder och en hållbar Adiwear-yttersula är de r...
  1349,00 SEK
 • ADIPOWER WEIGHTLIFTING II SHOES Färg: : Cloud White / Core Black / Core Black För tävling & träning Tyngdlyftning, Styrkelyft, Crossfit mm. Lätt sko med hård kilklack för tunga lyft.   Skapade för att ge dig självförtroende när du pushar dina gränser på plattformen. adidas Adipower We...
  1990,00 SEK
 • För tävling och träning Tyngdlyftning och Styrkelyft.  Omdesignade för att äga igen. Lätt sko med hård kilklack för tunga lyft. Dessa tyngdlyftningsskor har en strömlinjeformad siluett med en ovandel i ventilerande vävd textil med invändiga förstärkningar för ökad stabilitet. De omsluter fo...
  1499,00 SEK
  ( 1990,00 SEK)
  Art nr. F99816-36 2/3
 • SABO Powerlifter. En modern sko för styrkelyft (Squat, Bench) och Olympic style weightlifting, Strongman mm. Uppdaterad version. Gjord för tävling och träning och används av eliten inom styrkelyft. Passform normal till bred.
  919,00 SEK
  ( 1149,00 SEK)
 • SABO Powerlifter. En modern sko för styrkelyft (Squat, Bench) och Olympic style weightlifting, Strongman mm. Uppdaterad version. Gjord för tävling och träning och används av eliten inom styrkelyft. Passform normal till bred.
  919,00 SEK
  ( 1149,00 SEK)
 • SABO Weightlifting shoe Olympic style black. En tyngdlyftningssko i högsta klass för tävling och träning Olympic weightlifting, Crossfit mm. Passform normal till bred. Storleksmässigt relativt rymlig.
  1149,00 SEK

Välj ditt land nedan för att se korrekta priser i vår officiella webshop