Hem » Produkter » STYRKELYFT » Böj & Markdräkter

Böj & Markdräkter

Böj -och marklyftdräkter är tillverkade i styvt elastiskt material som har en tight passform. Dräktens passform samt styva material skapar ett stöd för lyftaren och genom att lära sig att utnyttja materialet och stödet kan man lyfta tyngre.

Passformen är avgörande. En tight sittande dräkt ger mer stöd men kräver inkörning och mycket träning för att ge resultat. En mindre tight dräkt är ett måste för nybörjaren.

På PowerZite säljer vi TITAN superCenturion knäböjsdräkt och TITAN Velocity marklyftsdräkt.

Läs mer
 • PowerZite först i Europa att introducera den nya extrema marklyftsdräkten VELOCITY från TITAN
  2690,00 SEK
 • SuperCenturion är en uppdaterad version av TITAN Centurion. Ytterligare förstärkt harness (sele) IPF godkänd såklart. Regular Stance cut som även fungerar för medium wide stance.
  3090,00 SEK
 • Spartan Squat & Deadlift dräkt från Titan, IPF approved.Tillverkad i NXG superplus tyget (samma som superCenturion) men utan superCenturions harness-söm-konstruktion samt att Spartan har smalare axelband. Det gör dräkten enklare att använda men ger fortfarande riktigt mycket support. För lyft...
  1700,00 SEK
 • TITAN TKS Knee Sleeves IPF erbjuder oöverträffad kompression och stabilitet. TKS från Titan är det ultimata valet för seriösa tävlande styrkelyftare.
  1356,00 SEK
  ( 1695,00 SEK)

Välj ditt land nedan för att se korrekta priser i vår officiella webshop