F-Lite 252

1 2 3 4 5
(0/5) Bli först med att betygsätta.
Storlek :
499,00 SEK Ord. Pris (1195,00 SEK)

Beskrivning

Extremt låg, flexibel och skön trailrunningsko. Passar givetvis som allround sportsko eller fritidssko för den som önskar.
F-Lite 252 är en mångsidig trailrunningsko som passar löpare med starka fötter och vader som redan har, eller är på väg att utveckla, ett effektivt löpsteg.
Med endast 3 mm häldropp (skillnad i sulans tjocklek mellan framfot och häl), kombinerat med att den bara väger 252 gram kommer du riktigt nära känslan av att gå och springa barfota. Skon är förstärkt i hålfoten och hälen för att lättare kunna klättra på rep (till exempel vid CrossFit-träning), och F-lite 252 är en bra sko för många olika typer av träning.
Sulan är bred fram för att ge plats för tårna att sprida ut sig och för att ge stor kontaktyta med underlaget. Passformen är nära och foten hålls i en neutral position. Sulan är tillverkad i ett högfriktions-material speciellt utvecklat för klätterskor för att ge ett bra grepp. Skorna funkar även på blött underlag.
Material: Ovansida: Syntet, TPU (termoplastisk polyuretan). Foder: Mesh. Mellansula: Gjuten EVA. Yttersula: Inov-8 F-Lite™ Anatomic.
Vikt: 252 g (storlek 42).
Här hittar du mer information om inov-8 och deras innovativa löparskor.
En minimalistisk och mycket flexibel sko som F-Lite 252 ger fördelar i form av nära kontakt med underlaget och en naturlig känsla i löpningen. Samtidigt ställer en minimalistisk sko högre krav på löpstil och styrka i fötterna, då skorna ger en "barfota"-känsla utan särskilt mycket stöd eller dämpning.
Är du osäker på vilken storlek som passar bäst? Det finns en storleksguide hos Inov-8 http://www.inov-8.com/New/Global/Size-Chart.html?L=26 Klicka på en bild för att se den i större format:

 

Läs mer

Omdöme

Omdöme (0)

Dela

Blogga om

Andra varor från samma fabrikat

  • Inov-8
    INOV-8 F-Lite 195, grey/red Fantastiskt lätt och skön Löpar-Crossfit-Allroun...
    499,00 SEK
    ( 1195,00 SEK)